Apple

Aceasta este întrebarea ce se află pe buzele celor pasionați de zona tech. iPhone 4S ar trebui să fie o îmbunătățire ușoară a predecesorului după modelul iPhone 3G/ iPhone 3GS. Ar fi o mare dezamăgire pentru cei care visau la iPhone 5 cu display de minim 3.7 inch – 4 inch și procesor dual-core.

iPhone 4 se vinde bine și acum. Poate că s-au gândit că nu este cazul să treacă la iPhone 5 în 2011. Ar fi interesante și opiniile voastre. Mâine la ora 20.00 se vor afla toate detaliile. Am uitat să amintesc de ipoteză conform căreia am avea o triplă lansare: iPhone 4 de 8 GB, iPhone 4S și iPhone 5.

Interesul față de iPhone 5 este uriaș, altfel nu îmi explic cum un articol micuț scris în urmă cu două zile a strâns o sumă de vizualizări – aici.

Credit foto

Categorii: apple

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.