Arhiva-iPhone

Foxconn a dezvăluit câteva informații ce par să fie destul de veridice. Din punct de vedere al design-ului, iPhone 5 va semăna mult cu iPhone 4, cu excepția materialului din care va fi confecționată carcasa și mărimea ecranului.

Dimensiunile vor fi similare cu precedentul model, însă Apple a hotărât să schimbe materialul de sticlă cu unul asemănător primului model iPhone (2007), dintr-un metal. Cu toate că alte surse afirmă că Apple va adopta din nou o carcasă rotunjită, Foxconn relatează că noul model va rămâne la stilul carcasei plate. Din punct de vedere al schimbării pe care Apple o face modelelor sale în privința transformării carcasei, dacă Apple va produce aceeași antenă pentru semnal, aceasta nu ar trebui sa aibă aceleași probleme de recepție ca precedentul.

O altă imbunătățire importantă pe care iPhone 5 ar urma să o primească, este ecranul, ce va fi mai generos in dimensiuni, însă nu au fost specificate cifre.

Notă: Imaginea reprezintă un iPhone 4 caruia i-a fost atașat un sticker metalic.
Sursa: 9to5Mac

Categorii: arhiva-iphone
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.