Telefoane Mobile

Veste bună pentru cei care așteaptă iPhone 5S sau iPhone 5C. Apple a anunțat că România face parte din al doilea val de state. Presupun că din 25 octombrie vom avea și prețurile operatorilor telecom.

La iPhone 4S și iPhone 5 a fost o lansare concomitentă la Vodafone, Orange și Cosmote. Presupun că și anul acesta se va organiza ceva similar. Am realizat deja review-urile celor două telefoane. Le-am testat pentru câteva zile prin intermediul unor magazine online: iPhone 5S de la Koyos și iPhone 5C de la evoMAG.

Presupun că prețurile vor scădea din 25 octombrie. Va avea loc o uniformizare din acest punct de vedere.

iPhone 5S și 5C vor sosi din 25 octombrie și în Austria, Belgia, Croația, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macau, Malta, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Portugalia, Polonia, Rusia, Slovacia, Slovenia, Coreea de Sud, Suedia, Elveția, Taiwan și Tailanda.

Sursa: ZF.ro

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.