Smartphone

iPhone 6S și 6S Plus au reușit să strângă peste 13 milioane de unități comercializate în mai puțin de trei zile. Și asta în contextul în care a fost o lansare făcută în 12 state și nu la nivel global. 

România face parte din valul doi, alături de Danemarca, Grecia, Mexic, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia și Spania.

Vodafone este primul operator telecom ce anunță debutul celor mai noi telefoane Apple. Pe 2 octombrie se deschid precomenzile, iar din 9 octombrie ajunge în stocul fizic al shop-ului online Vodafone.ro, dar și în magazinele partenerilor.

9 octombrie – data la care iPhone 6S și 6S Plus debutează pe canal oficial în România. Mai rămâne să aflăm prețurile, detaliile contractuale etc. Vodafone a deschis sesiunea de pre-înregistrare.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.