Smartphone

Mi se pare interesant cum fluctuează costurile practicate pentru iPhone 6S și 6S Plus , în funcție de taxele existente în fiecare stat în parte. 

Prețurile practicate pentru iPhone 6S și 6S Plus în SUA, China, Germania și România;

iPhone-6S-6S-Plus-SUA-China-Germania-Romania

Bineînțeles că SUA este locul în care se oferă cel mai mic preț pentru iPhone 6S și 6S Plus, diferențele sunt destul de mari și de cele mai multe ori se datorează taxelor mai mici în SUA, față de restul lumii. Mai sunt și adaosurile pe care Apple le percepe în mod distinct.

Pentru România am luat prețurile afișate la precomandă de către cel mai mare magazin online autohton, ce importă iPhone-urile pe canal oficial.

Prețurile practicate pentru iPhone 6S și 6S Plus în Franța, Turcia, Italia și Elveția

iPhone-6S-6S-Plus-Franta-Turcia-Italia-Elvetia

La sursă găsiți prețurile pentru iPhone 6S și 6S Plus într-o multitudine de alte state. Una peste alta, observați că România ocupă loc fruntaș, în sens negativ. Putem să ne lăudăm că în țara noastră se vând cele mai scumpe iPhone-uri. 

Update: Costurile din Norvegia, asta-i un fel de bomboană de pe colivă. 

iPhone 6S de 16 GB – 613 euro;

iPhone 6S de 64 GB – 708 euro;

iPhone 6S de 128 GB – 803 euro;

iPhone 6S Plus de 16 GB – 708 euro;

iPhone 6S Plus de 64 GB – 803 euro;

iPhone 6S Plus de 128 GB – 898 euro.

Teoretic, ar trebui să facem rost de un 6S sau 6S Plus din SUA sau Norvegia, costuri mult mai așezate decât cele practicate în România sau alte state europene.

Sursa: MicGadget.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.