In primul rand, toate multumirile lui berryman13 [iModZone].

Si acum.. Let’s have fun !

1. Touchgrind
2. Fieldrunners
3. Imaginepoker


1. Touchgrind:
Cum sa deblochezi Devil Board [cea mai buna placa din joc] si cum sa schimbi punctajul care trebuie atins pentru a debloca pentru orice placa.

1) Foloseste SSH pentru a te conecta la iPhone`ul/iPod Touch`ul tau.

2) Navigheaza pana la directorul “/var/mobile/Applications” si gaseste folderul Touchgrind.app [N.B. : asta e diferit pentru toata lumea; nu este un folder “Touchgrind.app” ci o insiruire aleatorie de cifre si litere. Incearca’le pe toate pana nimeresti folderul jocului]

3) La sfarsitul content`ului directorului o sa gasesti “014_black_devil.xml” si copiaza’l pe calculator.

4) Deschide fisierul .xml [in orice editor text; ex. : notepad]. Gaseste linia care contine “iScorePointsToUnlock”. Intre ar trebui sa fie 1500000. Pune orice valoare, dar asigura’te ca ai punctele necesare pentru a o debloca.

5) Copieaza fisierul .xml la loc pe iPhone, restarteaza iPhone`ul si deschide jocul.

N.B. : Daca aplicatia se inchide o data sau de doua ori, fa respring si se va rezolva.

2. Fieldrunners

Schimba banii de inceput.

1) Foloseste SSH pentru a te conecta la iPhone`ul/iPod Touch`ul tau.

2) Navigheaza pana la directorul “/private/var/mobile/Applications” si gaseste folderul Fieldrunners.app [N.B. : asta e diferit pentru toata lumea; nu este un folder “Fieldrunners.app” ci o insiruire aleatorie de cifre si litere. Incearca’le pe toate pana nimeresti folderul jocului].

3) Deschide fisierul “map_easy.map”

4) Gaseste linia cu “startingResources=”15″”.Poti modifica numarul asta dupa bunul plac[ex: poti pune 1000 si la inceputul jocului vei avea 1000$, nu doar 15$].

5) Poti modifica si vietile de inceput. Gaseste “startingHealth=”20″” si modifica 20 cu oricate vieti doresti sa ai.

6) Copieaza fisierul inapoi si gata !

3.Imaginepoker

Alege orice runda vrei sa joci.

Acest cheat este un cheat “bazat pe timp” si pe miscarea inregistrata de accelerometru. Pentru a functiona, timpul iPhone`ului trebuie sa fie fix, la si un sfert, si jumatate, fara un sfert [ex : 1:00, 1:15, 1:30 sau 1:45].

1) Asigura’te ca timpul iPhone`ului este ca mai sus. Lanseaza aplicatia.

2) La ecranul de inceput[splash screen], misca [zguduie] iPhone`ul pana cand auzi un sunet. Asta va porni “Polaroid Cheat”. Acum poti alege de la ce runda vrei sa incepi.

Enjoy!