Telefoane Mobile

În ultima perioadă s-au înmulţit zvonurile legate de un posibil iPhone SE 2 / iPhone 9 (încă nu este sigur care va fi numele oficial al device-ului), iar cei de la Bloomberg par foarte convinşi că noul model compact va fi lansat în luna martie.

iPhone SE 2 / iPhone 9 va avea o construcţie mixtă sticlă + metal, aspect de iPhone 8, display de 4.7 inci cu buton Touch ID, procesor Apple A13 (cel de pe seria iPhone 11), o singură cameră foto şi până la 128 GB spaţiu de stocare.

Telefonul va fi produs începând cu luna februarie în fabricile Foxconn, Pegatron şi Winstron, iar preţul se vehiculează că va porni din jurul valorii de 400 dolari.

Există informaţii cum că ar există şi o posibilă variantă Plus, una cu display de 5.4 inci şi Face ID, însă acestea sunt prea puţine şi din surse nu atât de credibile.

Ce părere aveţi de acest iPhone SE 2 / iPhone 9 ? Eu cred că fanii Apple meritau un mic efort pentru un design mai de actualitate.

Categorii: apple

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.