Smartphone

iPhone SE a debutat în oferta magazinelor online autohtone și în portofoliul operatorilor telecom, eMAG chiar îl scoate în față la categoria – cele mai vândute. 

iPhone SE îl putem considera a fi urmașul lui iPhone 5S lansat în…, 2013. Mai întâi să trecem în revistă care le sunt specificațiile hardware:

specificatii-iPhone-SE-vs-iPhone-5S

a. Asemănări;

iPhone SE7

iPhone SE, pentru că piața cere un smartphone mic cu putere de procesare ridicată;

Designul + display-ul de 4 inch cu rezoluție 1136×640 pixeli, faptul că rulează iOS 9.3, greutatea și grosimea, aceeași cameră frontală de 1.2 Megapixeli.

b. Deosebiri;

Multe elemente aduse pe iPhone 6S sunt regăsite în iPhone SE (procesor, memorie RAM, conectivitate, cameră foto principală). De aici și probabilitatea ca iPhone SE să aducă un plus de viteză față de 6S și 6S Plus ce au fix același hardware, dar o rezoluție superioară.

Interesant de văzut este care-i autonomia cu o baterie de puțin peste 1600 mAh, dar cunoașteți că nici 6S-ul nu are cine știe ce acumulator și cât de cât se descurcă.

iPhone-5S (11)

iPhone 5S, la trei ani distanță a primit un urmaș;

Aici sunt diferențele: hardware + conectivitate + cameră foto principală. iPhone SE folosește o baterie de 1642 mAh vs 1560 mAh la predecesorul său.

Pentru cei ce caută un smartphone ultra-compact cu experiență de utilizare fără compromis, iPhone SE s-ar putea să fie alegerea naturală. SE-ul nu are rival în acest moment pe nișa sa.

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.