Apple

Cu o zi înainte de lansarea oficială a iPhone 4S în China, mii de chinezi s-au strâns în faţa magazinelor unui operator de telefonie, care oferă Iphone 4S GRATIS la un abonament de 3 ani. La fel de mulţi s-au adunat şi în faţa celor 5 magazine Apple din Beijing şi Shanghai. Nebunia iPhone se pare că încă îi cuprinde pe chinezi, ţinând cont că cei care au stat la coadă au îndurat temperaturi destul de scăzute, de maxim 3 grade Celsius.

Totuşi, reprezentanţii magazinelor se aşteptau la aşa ceva, deoarece s-au pregătit cu bonuri de ordine pe care le-au oferit celor ce stăteau la coadă, tocmai pentru a se evita îmbulzeala şi accidentele.

iPhone 4S li se oferă gratuit chinezilor care îsi prelungesc abonamentul sau îsi fac unul nou la China Unicom pe o perioadă de 3 ani, la preţuri între 45 şi 60 de dolari pe lună.

Sursa: cnn.com

Categorii: apple

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.