Diverse

iStyle ocupă un rol important în țara noastră, în rândul clienților interesați de produsele și soluțiile Apple. iStyle Băneasa este poziționat drept “magazin flagship“, am luat termenul din comunicatul de presă. 

În 11 februarie, shop-ul iStyle din Băneasa Shopping City s-a redeschis după un proces de reamenajare consistent. Are o suprafață de 260 metri pătrați, zonă dedicată Apple Watch (expunere și testare), Flex Table pentru prezentarea serviciilor Apple, un nou punct de service pentru dispozitivele iOS și secțiuni dedicate pentru Apple TV, căștile Beat by Dr. Dre etc.

Ce aduce Flex Table? 

Clienții trebuie să se programeze pentru a beneficia de diverse servicii prezentate de către experți certificați:

iSTYLE START – configurare a dispozitivului achiziționat;

iSTYLE SWITCH – migrarea datelor de pe un computer sau dispozitiv existent;

iSTYLE LEARN – workshop-uri și cursuri de instruire;

iSTYLE ONE 2 ONE – sesiuni periodice de unu-la-unu.

Presupun că există un cost pentru aceste programe, dar nu am găsit detalii în acest moment.

În iStyle Băneasa se oferă și posibilitatea de accesa pachetele de asiguare și extindere a garanției – iCare și iCare+. Prin aceste pachete se acoperă riscurile de avarii accidentale și furt, garanție pe o perioadă mai lungă de timp. Sunt disponibile la achiziția unui iPhone, iPad sau Mac portabil.

Galerie de imagini din iStyle Băneasa:

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: appleiStyle

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.