Tablete

Ar trebui să adaug şi un semn de întrebare. Nu am testat tableta made in .ro ca să dau un verdict. Pot să mă uit peste datele hardware şi să spun că sunt decente în raport cu preţul de 1.099 lei. Mai multe vom spune după o recenzie, dacă va ajunge vreodată şi pe la noi. Depinde şi dacă sunt interesaţi să-şi promoveze tableta.

Spre binele lor presupun că au implementat un display capacitiv. Tableta aduce conectivitate Wi-Fi cât şi 3G. Bateria este destul de mare, greutatea este acceptabilă, ceva cam groasă. Rulează Android 2.3 Gingerbread şi un lucru extrem de important: accesul la Android Market – nu ştiu dacă-l oferă sau nu. În caz negativ ar fi o piedică importantă pentru multe persoane interesate de achiziţie.

Vouă cum vi se pare?

Tabletă

Date tehnice

iTab 800 3G

Ecran

TFT de 8 inch cu rezoluţie 1024×768 pixeli

Procesor

Single core la 1.2 GHz

Memorie

512 MB, 16 GB spaţiu de stocare, microSD de până la 32 GB

GPU

Sistem de operare

Android 2.3 Gingerbread

Conectivitate

3G, Wi-Fi, bluetooth, jack de 3.5 mm, usb 2.0, mini USB, HDMI

Cameră foto şi video

2 Megapixeli şi cameră secundară de 0.3 Megapixeli

Baterie

5.000 mAh

Greutate

385 gr.

Dimensiuni

215 x 165 x 13.5 mm

Preţ

1.099 lei

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.