Accesorii inteligente

Orange lansează oficial în România brățara Jawbone Up24. Aceasta va fi disponibilă în magazinele operatorului de telefonie mobilă, dar și pe orange.ro, la prețul de 129 euro. Se găsește în două culori, negru și portocaliu, iar ca mărimi putem alege între mică, medie și mare.

Jawbone Up24 este un dispozitiv care, alături de aplicația cu același nume și de serviciul de informații disponibil, îi ajută pe utilizatori să își monitorizeze greutatea, somnul sau activitățile sportive. Brățara se conectează la smartphone prin Bluetooth Smart, astfel încât clienții să primească notificările prin intermediul aplicației. Aceasta este compatibilă cu iOS și Android și oferă funcționalități ca monitorizarea somnului, alimentației sau activităților.

UP24 folosește un accelerometru și funcționează prin MotionX Engine, sistem bazat pe elemente de biomecanică a mișcărilor umane naturale. Bateria durează până la 7 zile și poate fi încărcată prin intermediul calculatorului sau al unui adaptor prin cablul USB.