JBL și-a actualizat întreaga gamă de produse, de la boxe portabile și până la căști in-ear de tip true wireless. Am oferit informații pentru fiecare dispozitiv în parte, prețul și momentul în care le găsim listate și în România.

JBL Xtreme 3 – ajunge în octombrie 2020 și în România, iar prețul pe Harman-audio.ro va fi de 1509 lei. Încorporează 4 drivere îmbunătățite, două radiatoare de bass, logo + look diferit. Au făcut un upgrade până și mânerului. Autonomia ar ajunge până la 15 0re, certificare IP67 în ce privește rezistența la contactul cu apa și praful. Conexiunea bluetooth este de tip 5.1, iar la nivel de variante de culoare sunt opțiunile albastru, negru și squad.

JBL Go 3 – discutăm despre propunerea entry-level și una dintre cele mai vândute boxe mici bluetooth din țara noastră. Prețul său va fi de 199 lei și o veți găsi la fel pe Harman-audio.ro, tot din octombrie 2020. Autonomia ajunge până la 5 ore, USB type-C și bluetooth 5.1 pe partea de conectivitate, cârlig integrat, iar paleta de culori a fost menținută diversificată (negru, albastru, albastru & roz, roșu, squad, roz, verde și alb). Și aici este păstrată certificarea IP67 la apă și praf.

JBL Clip 4 – autonomia este dublă față de JBL Go 3, 10 ore. Are certificare IP67, bluetooth 5.1, USB type-C, o multitudine de variante de culoare: negru, albastru, albastru & roz, squad, roz, verde și alb. Debutează din octombrie 2020 la 305 lei pe Harman-audio.ro.

JBL Live Free – căști in-ear cu tehnologie Active Noise Cancelling cu Smart Ambient. Au fost concepute astfel încât să fie rezistente la apă și transpirație.

JBL Reflect Mini TWS – căști in-ear ce oferă până la 21 de ore de muzică, tehnologia Active Noise Cancelling cu Ambient Smart este prezentă, preia comenzi vocale prin Google Assistant și Amazon Alexa. Au conexiune duală și sincronizare pentru apeluri, muzică etc. Au și aplicație JBL dedicată.

JBL Tune 225 TWS – autonomie ajunge până la 25 de ore, o sumă de tehnologii sunt integrate și aici: JBL Pure Bass, JBL Signature Dual Connect, comenzi preluate prin Google Assistant și Amazon Alex + aplicația JBL.

JBL Tune 215 TWS – până la 25 de ore de muzică, cutie cu design ce se dorește a fi cool și fresh (6 variante de culoare de culoare noi);

JBL Tune 125 TWS – autonomie până la 32 ore, cablu de încărcare pe USB type-C, JBL Pure Bass și Signature Dual Connect sunt integrate.

JBL Partybox  310 – boxă pentru petreceri cu efecte de lumini și sunetul JBL Pro. Încorporează și un sistem karaoke ce funcționează în regim single sau duet. Integrează efecte de sunet (aplauze, râsete și multe alte opțiuni). Integrează butoane iluminate pentru DJ-ul de ocazie.

JBL Partybox On-the-Go – aici este pusă portabilitatea pe primul loc, iar autonomia ajunge la 6 ore. Integrează un monitor JBL, tehnologia True Wireless ce permite conexiunea a două boxe, mânere integrate pentru transport mai facil, conexiune bluetooth și USB.

Nu am primit informații legate de preț și disponibilitate pentru căștile JBL și boxele de petrecere. Atenția este pe ceea ce face volumul de vânzări, iar JBL Go 3, Clip 4 și Xtreme 3 joacă un rol important pentru compania ce le importă local.

Categorii: audio

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.