O explicatie utila si pentru mine in ceea ce priveste page-rankul unui site. Via dece?blog
                 Euro – valoarea legendara de 5 Ron. Cat de curand. Atunci voi plati la banca 1250 Ron in loc de 950 Ron cat platesc astazi. Daca va trece de 5 Ron, situatia va fi mult mai grea – apartamentul ma va parasi.
                 Toata lumea din online se streseaza ca vor fi inregistrate convorbirile, sms-urile si accesarea web. Normal ca nu este corect pentru conceptul de libertate a persoanei dar credeti ca pana acum persoanele relevante nu au fost ascultate. Eu as ridica o singura problema – informatiile acelea au o valoare inestimabila in randul companiilor si al oricui. Cine are mai mult cash le va cumpara si se va dezvolta si mai puternic.
               Un top de zile mari. Numai politica nu fac ele.
                 
                 

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.