Fernando – hit dupa hit. Oare de ce persoanele din spate aplauda. De ce? Raspunsul vine de sine – sunt platite pentru asta. Am vrut, initial, sa pun clipul pe blog dar nu am putut fiindca este prea penal. O sa avem Fernando Reloaded, Fernando Revolution si poate fac si o telenovela inspirata din viata sa.
                  Craiova si un misterios atac extraterestru. Din pacate nu este scenariu unui film. Asa le pasa unora de tara asta. Se demonstreaza ca la noi mai nimeni nu respecta legea. 
                 Cele mai bune vinuri din lume. Mi-ar placea sa le degust si eu. Ar fi interesant.
           Bugetul 2009 – comic si tragic, partea a doua este cea relevanta. Bugetul asta nu va fi aprobat asa usor. Nu sunt bani si se asteapta sa se mai stranga. Suntem intr-o gaura neagra ce absoarbe totul – cashul. Vin vremuri grele. 
              Lamborghini intrecut de un Dodge – mai rar.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.