Asta ne astepta pe toti in viitorul apropiat. Mai ales dupa evenimentul cu furtul celor 50 de pistoale automate. Furtul asta arata profesionalismul armatei romane – ganditi-va ca era o unitate aeriana si selectia pentru a intra intr-o astfel de unitate se considera a fi foarte riguroasa. In orice stat normal, democratic dupa o astfel de intamplare s-ar lua masuri drastice la nivelul intregi institutii. Armata romana trebuie reorganizata si pusa pe baze solide. 
            Iphone jucaus. Aplicatia asta este chiar interesanta. Se dovedeste ca orice este cu putinta pe piata telefoanelor mobile cu touch inclus.
         

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.