Matiz si tuningul extrem. La prima vedere nu ar trebui sa fie o legatura prea puternica dar se pare ca altcineva a gandit intr-un mod diferit.

                 Va mai aduceti aminte de un model Tata Nano. Ce se lauda a deveni cel mai ieftin automobil din lume. Inca nu a intrat in productie dar are un site unde il poti personaliza. Incercati-l este destul de funny. Varianta de serie, probabil, nu va aparea asa curand. 

                 Justitia romana si modul elocvent in care isi face ea dreptate. Oare daca nu se intampla tragedia de la Brasov am fi aflat despre acest criminal ca este in libertate de aproape un an de zile. 

                 O solutie de viitor in educarea copiilor nostri. Scoala poate deveni doar o amintire a vremurilor apuse. Dar socializarea din scoala nu poate fi inlocuita in lumea online – niciodata.

                 Un imparat peste o cocina. Videoclipul asta este genial. 

                   Basescu favorit la prezidentiale. Eu zic ca nu este nimic nou. Nici el si nici un alt politician nu ar fi o alternativa pentru Romania, pentru a ocupa functia de presedinte. 

Categorii: arhiva

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.