Se vorbeste mereu de o scadere a pietei it. La Asesoft nu se vede criza.

Bancile si iar bancile. 24 de miliarde euro – suma imprumutata de bancile romanesti de la bancile mama-straine. Cine credeti ca vor plati dobanzile la aceste sume? Normal ca persoanele imprumutate. Basescu declara ca liniile de credit dinspre bancile-mama ar trebui sa functioneze ca pana la venirea crizei economice. Nu ar fi fost mai simplu ca BCR sau BRD sa nu intre in portofoliul unor banci straine din moment ce erau profitabile si pana atunci. Da, veti spune, dar cine sa ia spaga si comisioanele la vanzarea acestor mamuti.

Marea sterilizare. Asa ar trebui sa se intample cu maidanezi pe care ii vad la fiecare colt de strada. Ne punem viata in pericol in fiecare moment datorita faptului ca nu se iau masuri. Sunt cunoscute imaginile de la cursa din GP2 cu cainele ce alerga odata cu masinile inscrise in circuit. Alta faza antologica a fost atunci cand George Bush jr ne-a vizitat si o groaza de caini venisera in zona hotelului Marriott. 

Sandero si Logan se vand bine in Germania – stire Protv. Normal ca se vand bine cand la ei in programul similar Rablei noastre ofera 2500 de euro, prima de casare. Si apoi aia isi cumpara masini care sa isi merite suma investita si care sa respecte o anumita functionalitate.

Categorii: arhiva

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.