Al catelea o fi. Cate masini nu s-au rasturnat in fantanile acelea. Sa le mute domnule ca sa poat alerga mai bine baiteasi de bani gata.
           Porsche si-a realizat visul si a scapat de falimentul ce se profila peste 10 ani datorita normelor antipoluare tot mai stricte pe care multe dintre modele sale nu le indeplineau. Am citit si am auzit de la un priten ca Porsche are un profit foarte ridicat si pretul real al modelelor sale se ridica la cel mult – 20.000 – 30.000 de euri – restul fiind profit. Asa se poate demonstra de unde au avut cash ca sa cumpere Volkswagen.
             Un motor de 1000 CP pe o masina americana. Acuma sincer la ce le folosesete puterea asta si consumul de tanc. Se cunoaste ca masinile americane nu sunt sportive in adevaratul sens al cuvantului. Insa, trebuie sa recunosc, sunetul este terifiant de placut.
             Warren Buffet investeste cu cap. Asta va fi viitorul imobiliar american.
           Unde esti tu Tepes, doamne sa tepuiesti prostia. Draga si dulce Romanie, lasati-va pickup-urile acasa.
           Cu mare bucurie in glas, spun ca fac parte din prima generatie ce a fost scutita de armata. Dupa cumsuna povestile lor si cele mai bine cunoscute ale fratelui meu – nu suna prea bine armata asta facuta pe vremea stagiului obligatoriu. Acum toata lumea vrea sa se angajeze in armata ca este bine – stai si banii vin in sume considerabile!
           Fratilor acasa. E vremea sa se ia o masura logica si in tara noastra. Avem nevoie de oameni noi in sistemul de educatie. Timpul vostru a trecut, mai lasati si alta lume sa manance o paine. Stiu la o scoala apropiata de a mea unde un profesor pensionar castiga 1200 Ron pensie si mai vine sa ia ore si la scoala si a trecut cu 7 ani varsta de pensionare. Go home!
             Nu inteleg si eu ceva. De ce toata lumea il promoveaza pe baietasul asta pe tv. Minte nu are mai de loc. Aaaaa, inteleg – are banii pentru media, ok. Am inteles – streseaza-ne in continuare.
              Daca este asa ne-am dus de tot. Sa va tineti bine la ce jupuiala nationala ne asteapta.
             Un film de mare succes, posibil abonat la Oscar.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.