Kaspersky Internet Security Software

Principalul produs de securitate pentru Windows de la Kaspersky Lab, Kaspersky Internet Security, a primit premiul Produsul Anului 2015 din partea AV-Comparatives – laborator independent de testare. Este a treia astfel de distincție obținută de Kaspersky Internet Security în ultimii 5 ani (2015, 2013 și 2011). Conform politicii AV-Comparatives niciun produs nu poate primi acest premiu doi ani la rând.

Testele AV-Comparatives pentru 2015 au evaluat 21 de produse de securitate concepute pentru platforma Windows. Programelor le-a fost testată abilitatea de a oferi protecție în fața amenințărilor reale de pe internet, de a identifica programe malware și de a oferi protecție fără a afecta performanța computerului. Testele suplimentare au verificat eficiența produselor în a înlătura malware dintr-un PC infectat și în a bloca amenințări noi și necunoscute.

Pe lângă distincția pentru Produsul Anului, Kaspersky Internet Security a obținut premiul Gold în cadrul testelor Real-World Protection (protecție în lumea reală) și Malware Removal (devirusare) și a fost unul dintre câștigătorii premiului Gold la testul File Detection (detectarea fișierelor). Kaspersky Internet Security a primit și un premiu Silver la testul Protecție proactivă și a fost unul dintre câștigătorii premiului Bronze pentru Performanță.

Categorii: software

Despre autor

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și nu numai. Folosește OnePlus 6T, Canon EOS 600D și Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.