Diverse

Epopeea The Pirate Bay nu mai are nevoie de nicio informație suplimentară. Adevărul este că se poartă o adevărată cruciadă împotriva site-urilor de torrente, iar Kickass.so devenise liderul incontestabil după căderea TPB.

Uite că nu au rezistat prea mult, iar site-ul este căzut de zile bune. Nici The Pirate Bay observ că nu se încarcă și afișează o eroare similară. S-ar putea ca Kickass.so să revină în zilele sau săptămânile următoare. TPB a avut nevoie de 2 luni până a revenit online.

Sunt alte alternative, dar aș face pariu că lista se va subția în viitorul apropiat. Torrentele s-ar putea să-și trăiască ultimele clip de glorie.

Update: Am primit mai multe comentarii de la voi. Site-ul de torrente pare că s-a mutat pe Kickass.to și funcționează în parametrii normali.

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.