KIMOJI, tastatura si colectie emoji iOS de la Kim Kardashian Software

În data de 21 Decembrie, 2015, în Apple App Store și-a făcut apariția o nouă aplicație numită KIMOJI. Aceasta este o tastatură de tip emoji produsă sub brandul Kim Kardashian.

Sincer să fiu, când am dat peste această știre (dacă îi pot spune așa) nu am știut cum să reacționez, însă până la sfârșitul unui review rapid m-am decis să fiu amuzat, așa cum spune și categoria din care această aplicație face parte, și anume Entertainment.

KIMOJI este o tastatură pentru terminalele iOS 8.0+ ce include pictograme cu, despre și alese de Kim Kardashian. Aceasta (aplicația, nu Kim), se laudă cu peste 250 emojiuri exclusive și, conform siteului oficial kimkardashianwest.com, a durat aproape doi ani de zile pentru a fi dezvoltată. Dupa cum am spus, subiectul este unul cu adevărat amuzant.

KIMOJI, tastatura si colectie emoji iOS de la Kim Kardashian

Pe lângă iconițele cu posteriorul imens al vedetei, acronime precum AF, FML, IDK, OMG și elemente fashion, KIMOJI include și o tastatură QWERTY completă pentru momentele în care propriile idei nu se regăsesc printre cele ale soției lui Kanye.

Cea mai amuzantă parte a aplicației este însă prețul, și anume $1.99, un preț cu $1.99 mai mult decât ar valora după părerea mea. Nu spun că doi dolari sunt o avere, dar, de exemplu, Swype, una din cele mai bune și renumite tastaturi costă $0.99 în același magazin de aplicații.

KIMOJI este disponibilă pentru orice terminal Apple ce rulează iOS 8.0 sau mai nou și poate fi achiziționată din magazinul de aplicații App Store făcând click aici.

Menționez că tastatura funcționează pe bază de stickers, și nu emoji, astfel încât nu va fi nevoie ca și destinatarul să o aibă instalată pentru a putea vedea pictogramele. Mai jos te las cu câteva capturi de ecran ce evidențiază o parte din imaginile incluse.