Tablete

Kindle Fire este una dintre cele mai discutate tablete la sfârșit de an. Nu am găsit-o în oferta prea multor magazine online și deocamdată se află doar la precomandă.

evoMAG.ro – 1.149 lei;

quickmobile.ro – 1.099 lei și afișează tableta în stoc.

Nu cred că ar trebui să vă aruncați spre un astfel de produs și asta fără să vă informați înainte. Are ecran de 7 inch capacitiv, procesor dual-core la 1 GHz. Mare atenție la software – versiune modificată de 2.3 Gingerbread cu acces la aplicațiile din magazinul dedicat al Amazon. Sunt curios dacă ai posibilitatea să închiriezi filme sau emisiuni și din țara noastră.

Aștept opiniile voastre legate de Kindle Fire și de merită sau nu să fie pusă pe o listă de achiziții.

 

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.