Kingston a prezentat memorii RAM pe tehnologia DDR5, iar cel mai nou produs este Kingston FURY Beast DDR5 RGB.

Sosește în module individuale de 8 GB, 16 GB, 32 GB, dar și în kit de 2 module: 16 GB, 32 GB și 64 GB. Frecvența este la 4800 MT/s, 5200 MT/s, 6000 MT/S și latență CL38, CL40. Voltajul este de 1.1V, 1.25V și 1.35V, iar dimensiunile sunt de 133.35 x 42.23 x 7.1 mm.

Softul FURY CTRL permite schimbarea iluminării, există și compatibilitate cu softul oferit de către producătorul plăcii de bază. Certificarea Intem XMP 3.0 Ready garantează timpi, viteze și voltaje pre-optimizate pentru performanțe de overclock + opțiunea de salvare a noilor profiluri pruntr-un PMIC programabil.

Overclock-ul se face în mod automat la cea mai mare viteză permisă de BIOS-ul sistemului.

Declarație oficială:

“Suntem încântaţi să adăugăm Kingston FURY Beast DDR5 RGB la gama noastră de memorii” a declarat Iwona Zalewska, DRAM Business Manager, Kingston EMEA. “De acuma, cei care doresc puterea modulelor DDR5 împreună cu un aspect modern cu iluminare RGB, se pot bucura de ambele tehnologii. În plus, prin metoda de personalizare a efectelor de iluminare, utilizatorii pot lua cu adevărat experiența de joc în propriile mâini.”

Nu am primit detalii legate de prețurile ce urmează a fi practicate în țara noastră.

Categorii: hardware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.