Kingston Fury este divizia de gaming a Kingston Technology Company. Au prezentat SODIMM-urile pe DDR5 ce sunt concepute pentru laptopuri și PC-uri în format mic – Kingston Fury Impact DDR5.

Am extras cele mai importante informații din comunicat:

  • sunt disponibile în kit SODIMM până la 64 GB (single în variante de 8 GB / 16 GB / 32 GB și kituri de 2 în variante de 16 GB, 32 GB și 64 GB);
  • plus de performanță de 50% față de DDR4 (boost ce va fi simțit în jocuri, randare și multitasking);
  • funcționalitate de overclocking automat Plug N Play (face overclock în mod automat la cea mai mare viteză listată);
  • certificare Intel XMP 3.0 – performanța memoriei este susținută de sincronizări avansate pre-optimizate, viteză și tensiune pentru partea de overclocking;
  • consum redus de energie și eficiență sporită;
  • frecvențe de 4800 MT/s, latență CL38 și tensiune de 1.1V, dimensiuni de 69.6 x 30 mm.

Declarație oficială:

„Suntem încântați să extindem linia noastră de memorie DDR5 cu SODIMM-urile Kingston FURY Impact DDR5,” declară Iwona Zalewska, DRAM business manager, Kingston EMEA. „Jucătorii și creatorii de conținut pot experimenta acum puterea DDR5 atât pe desktop-uri, cât și pe laptopuri.”

Categorii: hardware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.