Diverse

După ani şi ani de aşteptare, cel de-al treilea jucător local pe piaţa de telefonie mobilă are în sfârşit un site funcţionabil şi chiar cu un design atrăgător pe alocuri. Noul site cosmote.ro este foarte aerisit, cu informaţii uşor de găsit şi cu inovaţii la nivel de platformă.

Cosmote.ro aduce o platformă de e-shop integrată, prin intermediul căreia clienţii pot achiziţiona o gamă largă de produse şi servicii. „Clienții pot acum să comande online, primind coletul acolo unde își doresc”, a declarat Olaf Lausen, Chief of Staff și Director Dezvoltarea Afacerii România. Pe piaţă există numeroase site-uri de profil care fac deja acest lucru, dar pentru Cosmote acest pas este foarte important, în condiţiile în care din toamnă va trece sub umbrela T-Mobile.

Vă las în continuare să descoperiţi singuri cum arată noul site. 

Categorii: cosmote

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.