Diverse

Uite că în cele din urmă am ajuns a trece și la noua față a Gadget.ro și vă propunem un concurs. Ne-am dorit să fie cât mai user friendly, navigarea prin paginile site-ului să se facă cât mai intuitiv. S-a pus accent pe viteza de încărcare a articolelor, review-urile să fie individualizate, imagini generoase. Noul Gadget.ro se potrivește mai bine pe tablete și device-urile cu touch. Este un trend pe care nu ai cum să nu-l iei în considerare.

Ne-am gândit să facem și un mic  concurs cu ajutorul Avantree.ro. Sunt trei premii:

boxe-concurs-aVANTREE

1. Set de căști bluetooth Jogger;

2. Set de căști bluetooth Sacool;

3. Boxă stereo Pluto Air. 

Premiile merg către cei care ne oferă un feedback legat de noul site cu ce vă place sau displace la noua interfață. Sunt luate în calcul doar comentariile postate la acest articol până pe 17 aprilie 2013.

Update: Câștigătorii concursului sunt Daniela Florea – set de căști bluetooth Jogger, Miki Albert – set de căști bluetooth Sacool, Vlad F – boxe stereo Pluto Air. 

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.