Recomandari

Am participat la deschiderea unui nou shop iStyle în complexul AFI Palace Cotroceni.  Fiind și Apple Air Blogger am beneficiat de o mică exclusivitate și o serie de imagini sunt premergătoare evenimentului. Au 10 angajați și s-a intrat după o listă nedorindu-se crearea unei aglomerații spontane și tratarea cât mai personalizată a fiecărui client.

Eu a trebuit într-un articol mai vechi să descriu cum văd magazinul Apple ideal și nu am ce să obiectez legat de iStyle. Mi-aș fi dorit să pun mâna pe iPad 2 și ca mine multe alte persoane, dar deocamdată nu suntem în lista companiei americane. Veți regăsi noile MacBook Pro, MacBook Air, iMac-urile, iPhone 4.

La iPhone 4 prețurile sunt similare cu cele de la Vodafone și se poate semna abonamentul în magazin. Se mai pot achiziționa cele mai noi playere Apple din seria iPod Touch, huse și alte elemente de personalizare pentru iPad, iPhone 4, imprimante HP care sunt compatibile cu softurile Apple, docking station-uri.

M-a uimit și numărul de persoane ce au cumpărat din prima. Se pare că promoția ce includea reducere de 10% pentru orice produs și 20% pentru seria MacBook Pro – pentru o serie limitată, s-a dovedit ofertantă. Atmosfera a fost întreținută de Cosmin Tudoran.

[nggallery id=1]

 

Categorii: recomandari
Tag-uri: apple-3iStyle

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.