Foto si Video

Canon a prezentat EOS 1200D într-un cadru festiv și exuberant. Detalii aici. Dis-de-dimineață a venit rândul Nikon să scoată în față un DSLR entry-level, Nikon D3300. Lansarea a avut loc în showroom-ul eMAG. Mult mai simplu și la obiect în cazul DSLR-ului Nikon, fără elicopter care să plimbe aparatul deasupra Bucureștiului ci direct în magazinul care-l comercializează.

Nikon-D3300 (8)

eMAG a mers pe ideea de lansare exclusivă, deși Nikon D3300 poate fi achiziționat și din oferta F64. Presupun că lansarea ca atare a avut loc doar la eMAG și prin exclusiv nu au dorit să facă referire și la magazinele în care găsești produsul listat.

Nikon-D3300 (4)

Câteva detalii legate de Nikon D3300:

– senzor de 24.2 Megapixeli, procesor de imagine EXPEED4 și 11 puncte de focalizare;

– obiectiv de kit de 18-55 cu f/3.5 – 5.6 și montură Nikon F;

– face fotografii cu până la 5 cadre pe secundă;

– filmează la 1080p;

– spațiu de stocare extensibil prin cardurile SD, SDHC și SDXC;

– display de 3 inch, autonomie de aprox. 700 cadre;

– 430 gr. cu obiectivul de kit inclus.

Sunt trei variante de culoare: argintiu, negru și roșu.

Câteva fotografii cu Nikon D3300:

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.