Software

Serviciul de streaming online Disney+ a fost lansat la nivel global în toamna lui 2019. În acel moment se vehicula o disponibilitate în Europa de Est (inclusiv România) pentru prima jumătate a anului 2021. Din păcate am intrat în a doua jumătate a anului 2021 şi nicio veste de la Walt Disney Company. Până acum.

În cadrul conferinţei de prezentare a rezultatelor financiare pentru trimestrul al treilea, Bob Chapek, CEO-ul Walt Disney Company, a anunţat că lansarea Disney+ în Europa de Est (inclusiv România) va fi amânată pentru vara lui 2022. Justificarea companiei este că îşi doreşte o lansare simultană în Europa de Est, Orientul Mijlociu şi Africa, iar acest lucru va mai dura puţin.

Ştiu că există mulţi români care aşteaptă Disney+ în România, tocmai de aceea această informaţie nu cred că le pică prea bine. Sigur că sunt şi soluţii pentru cei care nu mai au răbdare, iar aici mă gândesc la folosirea unui VPN.

Sursa: c21media.net

Categorii: software

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.