Notebook

Aștept lansarea oficială a Chromebook-urilor în țara noastră de vreo 2 – 3 ani de zile și uite că după lupte ce le putem considera de-a dreptul seculare, Chromebook-urile ajung pe meleagurile autohtone. 

Evenimentul de presă urmează a avea loc pe la începutul săptămânii următoare, iar HP și Orange colaborează cu Google în această inițiativă.

De ce ai cumpăra un Chromebook?

Autonomie mare, simplitate la nivel de interfață grafică, software oferit în mod gratuit (Ex: suita Docs a Google), preț mai mic față de laptopurile cu Windows.

O să fiu prezent la întâlnirea informală și revin cu detalii. În urmă cu ceva timp am testat ASUS Chromebox. O bună perioadă am cochetat cu ideea în a achiziția un dispozitiv cu Chrome OS, unul ce folosește acest sistem de operare din fabrică.

Marea problemă pentru Chromebook-uri la momentul ăsta este că deja laptopurile cu Windows 10 au coborât destul de mult ca preț, undeva în jurul a 1000 de lei și ca experiență de utilizare, Chromebook nu are același plus de versatilitate la nivel de suport pentru diverse programe, jocuri etc.

Pe de altă parte, nu vreau să trag nicio concluzie până la informațiile oferite pe canal oficial.

Categorii: notebook
Tag-uri:

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.