MSI Phase Change Liquid Metal Plate Notebook

MSI a prezentat cele mai recente laptopuri de gaming și creare de conținut, cu ocazia evenimentului virtual MSIology: Gameverse. MSI nu numai a lansat unul dintre cele mai performante laptopuri de pe piață, dar a anunțat și o serie de laptopuri “Meta-Ready”, pentru a conecta utilizatorii la Metaverse.

MSI Stealth GS77, știgător al premiilor CES Innovation Awards 2022, vine cu un design nou care mută balamaua spre mijloc și utilizează materiale mai robuste, rezultând o durabilitate de două ori mai mare decât la modelele anterioare.

MSI Stealth GS77

Stealth GS77 are un trackpad mărit cu 50%, oferă taste cu 8% mai mari și vine cu un obturator al camerei pentru a adăuga un nivel suplimentar de confidențialitate.

MSI Stealth GS77 este echipat cu cel mai recent procesor Intel Core din generația a 12-a și grafică Nvidia GeForce RTX 3080 Ti.

Seria MSI Raider GE 2022 oferă cel mai recent procesor Intel Core i9 din a 12-a generație, grafică Nvidia GeForce RTX 3080 Ti și integrează tehnologia MSI OverBoost exclusivă, care oferă până la 220 de Wați în total. Adică cu 13% mai mult, în comparație cu alte mărci.

Atât MSI Stealth GS77, cât și seria Raider GE echipate cu procesoare Intel Core i9 folosesc noua tehnologie exclusivă de răcire „Phase-Change Liquid Metal Pad”. Atunci când temperatura computerului atinge 58°C (136°F), plăcuța din metal se topește și umple spațiul dintre procesor și blocul de răcire. Această tranziție face transferul termic mai eficient decât pastele termice tradiționale și este mai fiabil decât soluțiile cu metal lichid. Cu această nouă tehnologie inovatoare de răcire, performanța generală crește cu până la 10%.

Colaborarea MSI cu Ubisoft a dat naștere noii ediții a laptopului Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition. Inspirându-se din coloristica jocului, noul dispozitiv vine în nusnțe de galben, verde și albastru, tipice titlului bine-cunoscut în lumea gaming-ului.

MSI Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition

Conceput pentru jucătorii de FPS, MSI Crosshair 15 este echipat cu un display până la QHD de 240 Hz și grafică până la Nvidia RTX 3070Ti, care mărește puterea grafică totală până la 140 de wați, o creștere cu aproape 50% a puterii suplimentare față de media laptopurilor cu aceleași specificații.

Noul Crosshair 15 este și un laptop „Meta Ready”.

„Meta Ready” sunt și cele mai noi laptopuri MSI din seria Content Creation. MSI Creator Z17 și Creator Z16P folosesc ecrane cu tehnologia MSI True Pixel, care atinge standardul de culoare 100% DCI-P3 și o acuratețe a culorilor Delta-E <2. Mai mult, pentru a crește eficiența, noua serie Creator vine cu cel mai recent procesor Intel i9 din a 12-a generație și grafică Nvidia GeForce RTX 3080 Ti.

MSI Creator Z17 si Creator Z16P

Creator Z17 propune un afișaj cu raport Golden Ratio 16:10 și un șasiu din aluminiu. De asemenea, integrează un cititor de carduri UHS Express full-size și acceptă MSI Pen – primul laptop de 17 inch care acceptă pen-touch.

MSI Creator Z16P reprezintă actualizarea modelului Creator Z16. Este construit cu noile soluții de răcire exclusive MSI „Vapor Chamber Cooler”. Conform MSI, zona de răcire este mărită cu 76%, oferind astfel cu 65% mai mult flux de aer, sporind performanța cu până la 70% față de generația anterioară.

Noile laptopuri MSI urmează a fi lansate în viitorul apropiat, însă nu avem deocamdată informații referitoare la disponibilitatea comercială și prețurile recomandate.