Lenovo

Cu toţii ştim că majoritatea gadget-urilor din ziua de astăzi sunt făcute de asiatici, în special de chinezi, în ţările din care provin. Totuşi, există o luptă acerbă între companiile americane şi cele asiatice pentru diferite pieţe din domeniul tehnologiei în întreaga lume.

Se pare că şi de această data, chinezii au un pas în faţa americanilor. Compania chinezească Lenovo a anunţat că va deschide cât de curând prima lor fabrică din SUA, în Carolina de Nord. Investiţia se va ridica la aproximativ 2 milioane de dolari, iar în această fabrică vor lucra peste 115 angajaţi, care vor produce staţii de lucru, servere, laptopuri şi tabletele marca proprie Lenovo ThinkPad. Costurile acestei fabrici sunt scăzute deoarece aceasta este construită pe locul unde până de curând Lenovo avea un sediu oficial de distribuţie ale produselor companiei.

Sursa: TheVerge.com

Categorii: lenovo

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.