Notebook

Lenovo Flex 10 este cel mai nou membru al familiei Flex de la compania chineză. Integrează un CPU Intel Bay Trail care promite un consum redus de energie = autonomie mare.

Specificațiile lui Lenovo Flex 10: display tactil de 10.1 inch cu rezoluție 1366×768 pixeli, 2 GB RAM, HDMI, 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, jack de 3.5 mm, Wi-Fi, bluetooth. Rulează Windows 8.1 și ecranul se rotește într-un unghi larg.

Sunt mai multe configurații în ce privește procesorul:

– Intel Celeron N2805 dual-core la 1.46 GHz;

– Intel Celeron N2810 dual-core la 2 GHz;

– Intel Celeron N2910 quad-core la 1.6 GHz;

– Intel Celeron N3510 quad-core la 2 GHz.

Bateria este cu trei celule și ar oferi autonomie de 4h. Au ales procesoare eficiente energetic, dar acumulatorul este de calitate mai proastă.

Lenovo Flex 10 aș zice că este o combinație între o tabletă și un laptop, asta în ce privește experiența oferită. Ca design te duce cu gândul la un netbook, display de 10.1 inch. Prin faptul că are display tactil și ecranul se rotește la un unghi foarte larg aduce puțin și a tabletă.

Nu șe știe nimic legat de preț și o eventuală disponibilitate pe plan local.

Câteva imagini cu Lenovo Flex 10:

Sursa: Liliputing.com

Categorii: notebook
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.