Smartphone

Lenovo Golden Warrior S8 este răspunsul companiei chineze la Xiaomi Redmi Note. Ambele telefoane au prețul de 130 dolari în China și hardware de smartphone-uri mid-range.

Câteva detalii legate de Lenovo S8 au apărut pe site-urile și blogurile de tehnologie din China. Specificațiile lui Lenovo S8 le-aș considera cu adevărat interesante când le relaționăm cu prețul său de comercializare: display de 5.3 inch cu rezoluție 720p și protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 3, procesor MediaTek octa-core la 1.4 GHz, 2 GB RAM, cameră principală de 13 Megapixeli și frontală de 5 Megapixeli, dual-sim.

Rulează Android 4.2.2 Jelly Bean. Mă rog, nu cred că Lenovo Golden Warrior S8 va ieși din China spre a debuta și în Europa. Sunt sigur că un astfel de smartphone și la 200 – 250 euro ar face o figură frumoasă și pe plan local.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.