Notebook

A fost lansat un ultrabook cu un preţ de achiziţie mai redus. Este vorba despre U300e. Preţul mai mic se datorează şi faptului că foloseşte un HDD hibrid şi nu un SSD care ar aduce un plus de viteză, dar şi un preţ mai consistent. Lenovo U300e va costa 799 dolari, iar în ţara noastră se va transforma în 799 euro.

Spaţiul de stocare la U300e este format dintr-un HDD de 500 GB ce include şi o unitate flash de 32 GB. Se pare că va folosi un procesor Intel din seria Ivy Bridge.

Va intra în stocurile magazinelor din SUA în această lună şi bănuiesc că din februarie şi pe plan local. La ultrabook U300s s-au mişcat repede cu disponibilitatea în .ro.

Sursa: engadget.com

Categorii: notebook

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.