Smartphone

Lenovo K3 Note este un smartphone prezentat oficial în primăvara acestui an, iar prin lansarea sa Lenovo a demonstrat că ştie şi poate să lupte de la egal la egal cu producătorii ce oferă device-uri bune la preţuri scăzute. Review-urile din dot com sunt pozitive, iar Lenovo promovează destul de puternic acest smartphone în ţări precum India sau China.

Lenovo K3 Note este compatibil cu toate reţelele 4G din ţara noastră şi chiar dacă nu este importat oficial în România, acesta se poate achiziţiona de la diverşi retaileri din China. Pentru versiunea neagră cei de la gearbest.com au o promoţie care aduce preţul la 155 dolari (aproximativ 600 lei) prin utilizarea codului cupon K3NOTEBLACK. La această sumă se poate adăuga TVA şi taxe vamale.

Lenovo K3 Note 2

Detalii oficiale pentru Lenovo K3 Note:

  • display IPS de 5.5 inci cu display FullHD (1920 x 1080 pixeli);
  • procesor octa-core Mediatek MT6752 pe 64 biţi tactat la 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM şi 16 GB memorie internă (oferă suport pentru card microSD de până la 32 GB);
  • Android 5.0 Lollipop;
  • 4G, Wi-Fi b/g/n, dual-sim, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS, GLONASS;
  • cameră foto de 13 megapixeli cu flash LED şi cameră foto de 5 megapixeli cu funcţie dedicată pentru selfie-uri;
  • baterie de 3000 mAh, 7.6 mm grosime şi 150 grame greutate.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.