Smartphone

Lenovo K3 Note a fost unul dintre cele mai vândute smartphone-uri Lenovo din acest an. Având un raport calitate-preţ destul de reuşit, Lenovo K3 Note a atras admiraţia tuturor, chiar şi a criticilor.

La câteva luni de la prezentarea acestui model, Lenovo se pregăteşte intens de lansarea Lenovo K4 Note. Acesta a primit deja câteva teasere, de aceea pot afirma că noul smartphone este foarte aproape de prezentarea către publicul larg. Cel mai sigur aceasta va avea loc în ianuarie, poate chiar în cadrul CES 2016.

lenovo 3

Conform informaţiilor actuale, Lenovo K4 Note va utiliza un procesor octa-core MediaTek Helip X10, 3 GB RAM, 32 GB spaţiu de stocare + suport pentru card microSD, va avea o construcţie metalică (versiunea anterioară a fost realizată complet din plastic) şi va dispune de un senzor pentru citirea amprentelor.  Probabil Lenovo va păstra acelaşi display de 5.5 inci cu rezoluţie FullHD, iar ca sistem de operare cred va rula Android 5.1.1 Lollipop cu update la Android 6.0 Marshmallow într-un viitor nu foarte îndepărtat.

În zilele următoare vom primi mai multe detalii chiar de la Lenovo.

Sursa: twitter.com/lenovo_in