Telefoane Mobile

Pe lângă telefonul LePhone S2 a fost apărut și un alt telefon Android dezvoltat de compania chineză.

Acesta ar aduce un display AMOLED de 3.7 inch și Android 2.3.5 pe post de sistem de operare. Partea hardware este asigurată de un procesor tactat la 1 GHz și 512 MB RAM, cameră de 5 Megapixeli.

Spatele este fabricat din plastic și pare a fi propunerea Lenovo pentru segmentul middle-level. Va fi interesant cât de repede vor poposi și în țara noastră produsele Lenovo: 2 telefoane, un smartblet și două tablete cu HoneyComb. Companiile ce produc laptopuri trebuie să abordeze cu maximă atenție zona de telefoane inteligente și tablete. Mai ales că netbookurile se vor nișa tot mai mult și se prea poate să dispară din piață sub asaltul tabletelor ce sunt mult mai user-friendly.

Sursa: engadget.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.