Tablete

Lenovo a prezentat tableta Miix 2. Este o tabletă de 8 inch ce rulează Windows 8.1. Apropo, mai multe detalii legate de Windows 8.1 voi avea de mâine seară când se organizează lansarea pe plan local.

Să revin la Lenovo Miix 2 și specificațiile sale sunt detaliate mai jos:

– display IPS de 8 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli;

– procesor Intel Bay Trail quad-core, 2 GB RAM și variante cu 32, 64 sau 128 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD;

– Windows 8.1;

– Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm;

– 5 Megapixeli și cameră frontală de 2 Megapixeli;

– bateria ar oferi autonomie de 8h, 350 de gr. și 8.1 mm grosime.

Prețurile încep de la 299 dolari pentru cea mai ieftină versiune. Capacul detașabil cu stylus va costa 20 de dolari. Include Microsoft Office Home and Student 2013.

Nu se știe nimic de o eventuală disponibilitate în țara noastră și care ar fi costurile de achiziție implicate. V-aș recomanda să faceți tranziția din dolari în euro și veți fi în apropierea prețului la care va fi listată Lenovo Miix 2.

Lenovo-Miix-2-1

Sursa: Lenovo.com

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.