Telefoane Mobile

ASUS ROG Phone cred că este cel mai cunoscut smartphone de gaming, Nubia de la ZTE și Black Shark de la Xiaomi sunt alte modele de gaming – fără cine știe ce mare succes comercial.

Credeam că Lenovo și-a concentrat toate eforturile pe partea de smartphone-uri în Motorola, dar uite că au în plan să diversifice portofoliul din spatele brandului Legion (de la laptopuri și desktop PC-uri spre telefoane mobile).

Cel puțin așa sunt zvonurile din China. Au setat o pagină de Weibo în care accentul pare a fi pus pe gaming în mediul mobil. CES din Las Vegas stă să înceapă și cine știe, Lenovo își nuanțează poziția în ce privește lansarea unui smartphone de nișă.

Important este cum vor încerca să-l diferențieze, cu ce iese în față dacă-l comparăm în gaming cu un telefon premium concurent etc. Se discută despre un procesor Qualcomm Snapdragon 855 sau 865, configurații de bază cu 8 GB RAM și 128 GB stocare, ecran AMOLED cu rată de refresh la 90Hz etc.

Nu m-aș mira să văd că HP sau Dell încearcă la rândul lor să aducă un telefon mobil sub brandurile Omen sau Alienware.

Aveți în plan să achiziționați un telefon mobil pentru jocuri sau avem doar un artificiu de marketing?

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.