Smartphone

Marketingul trebuie să producă şi el ceva şi cum inovaţia bate pasul pe loc, producătorii de smartphone-uri s-au gândit că nu ar strica promovarea unor device-uri cu mai mulţi senzori foto. Iniţial au fost trei (doi pe spate + unul pe faţă), acum la modă sunt 4 (fie 3 pe spate + 1 pe faţă, fie 2 pe spate + 2 pe faţă), iar în perioada imediat următoare se va purta fără număr.

Se zvoneşte de ceva timp că Nokia are în plan lansarea unui smartphone cu 6 senzori foto (5 pe spate + 1 pe faţă), însă până atunci Samsung şi mai nou Lenovo se pregătesc de lansarea unor terminale cu 5 senzori (4 pe spate + 1 pe faţă). Telefonul celor de la Lenovo se va numi Lenovo S5 Pro şi nu vorbim de zvonuri, ci de surse sigure.

Compania chineză a postat pe contul său de Weibo un teaser care ne prezintă forma celor 4 senzori foto de pe spate. Aşezarea acestora este similară cu ce ne va prezenta Huawei pe Mate 20 şi Mate 20 Pro, adică sub forma unui pătrat. Lenovo promite un “Super 2X Optical Zoom” şi “AI 4 Shots”, adică ceva de bine (ce puţin în teorie).

Va fi foarte interesant de văzut cât de bine se va descurca acest ansamblu foto, mai ales că Lenovo S5 Pro nu se anunţă un smartphone tip flagship.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: lenovo
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.