Notebook

Veste bună pentru companiile interesate să facă upgrade pe un laptop de business în generație 2019, Lenovo a lansat ThinkPad X1 Carbon. 

Primul ThinkPad X1 a debutat în 2011. Avea ecran de 13.3 inch și 1.6 kg, X1 Carbon în prima ediție a fost lansat în 2012.

Câteva detalii legate de ThinkPad X1 Carbon în generația a 7-a:

  • ecran de 14 inch, 1.08 kg și 14.95 mm grosime (opțiune de a alege un ecran compatibil Dolby Vision cu rezoluție 4K și 500 nits sau display cu rezoluție FHD și 400 nits);
  • procesoare Intel Core de generație a 8-a;
  • difuzoare cu tehnologie Dolby Atmos (2 pentru frecvență înaltă și 2 pentru frecvență joasă) + 4 microfoane capabile de recepție la distanță optimizate spre a prelua comenzi vocale prin Cortana sau Amazon Alexa;
  • suport pentru Cat.16 LTE = viteze de până la 1 Gbps prin 4G;
  • varianta de top a X1 Carbon va încorpora fibră de carbon în capacul ecranului.

Declarație oficială:

Una dintre principalele noastre strategii este să ținem cont de observațiile consumatorilor atunci când dezvoltăm noi design-uri și oferim mai multe opțiuni, așa cum este vizibil pentru portofoliul X1. De mai mulți ani, utilizatorii ne roagă să integrăm dispozitivele ThinkPad într-o carcasă realizată integral din aluminiu. Prin urmare, am studiat intens materialele metalice pentru a stabili momentul și procesul potrivite pentru a oferi calitatea așteptată de utilizatorii ThinkPad”, a declarat Christian Teismann, senior vice president și general manager, Lenovo Commercial Business Segment.

Debutează în iunie 2019, iar prețul pentru varianta de bază va fi în SUA de 1709 dolari.

Categorii: notebook
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.