Lenovo ThinkSmart View Plus Hardware

Lenovo mizează în continuare pe colaborarea de la distanță, pe întâlnirile de afaceri online, videoconferințe și videocall, așa că extinde gama ThinkSmart. După ce la sfârșitul anului trecut am văzut prima consolă de videoconferință All-In-One din lume bazată pe Windows, iată că de acum există un dispozitiv nou în serie. Vorbim despre unul cu ecran multi-touch de 27 de inch, cu capabilități video și audio de calitate superioară, precum și cu soluții integrate pentru productivitate și colaborare eficiente.

Lenovo ThinkSmart View Plus promite o experiență personalizată și flexibilă Microsoft Teams Display, cu caracteristici de securitate suplimentare, oferind acces la conversații, calendar și fișiere Teams, permițând în același timp utilizatorilor să se alăture ședințelor direct prin intermediul dispozitivului.

Lenovo ThinkSmart View Plus

Compact și autonom, Lenovo ThinkSmart View Plus poate fi folosit în spații private fără a fi nevoie de dispozitive suplimentare.

Noua soluție de colaborare inteligentă oferă funcții de hotdesking, permițând utilizatorilor să localizeze rapid spații de lucru flexibile pentru a efectua apeluri, pentru a stabili întâlniri ad-hoc sau pentru a se conecta la experiența lor personală Teams. Odată conectați, angajații se pot bucura de tranziții ușoare de la biroul de acasă la biroul de lucru, fără o configurare complicată, beneficiind în același timp de o experiență Teams personalizată.

La deconectare, informațiile personale ale utilizatorului sunt eliminate de pe dispozitiv. Pentru ca utilizatorii să poată explora împreună idei importante, Lenovo ThinkSmart View Plus integrează un stilou pasiv și aplicația Microsoft whiteboard. De asemenea, utilizatorii pot auzi și se pot face auziți mai clar cu ajutorul soundbar-ului premium cu două difuzoare de 5W și o matrice de patru microfoane. Camera 4K IRGB cu încadrare automată și funcții de securitate AI se pare că oferă imagini clare și culori saturate.

Lenovo ThinkSmart View Plus va fi disponibil începând cu luna iulie, pe anumite piețe din întreaga lume, la un preț recomandat ce pornește de la 2.345 USD.