Telefoane Mobile

Chinezii de la Lenovo se pregătesc să îşi lanseze un nou amiral pentru flota de telefoane inteligente, iar primele informaţii neoficiale în acest sens şi-au făcut deja apariţia. Vorbim aici de Lenovo Vibe Z2 Pro, un phablet cu dotări impresionante.

Conform surselor se pare că Lenovo Vibe Z2 Pro va avea o diagonală de 6 inci cu rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli) cu o densitate a pixelilor de 490 ppi (după cum puteţi observa, la nivelul anului 2014 rezoluţia QHD va deveni standardul smartphone-urilor high-end), procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, cameră foto de 16 megapixeli şi Android 4.4 KitKat. După cum ne-a obişnuit la multe din device-urile sale, Lenovo pune accent pe autonomie, astfel că Lenovo Vibe Z2 Pro va avea o baterie de 4.000 mAh care promite destul de multe.

Lenovo Vibe Z2 Pro va fi construit în totalitate din aluminiu şi va fi dorit de toată lumea datorită celor 7.7 mm grosime. Aşteptăm cu nerăbdare lansarea acestui smartphone, dar mai ales preţul său de comercializare.

lenovo4lenovo3lenovo2