Tablete

Presupun că sunteți la curent cu linia de tablete a Lenovo, linia Yoga iese în evidență prin bateria de capacitate mare și standul încorporat de tip cilindru ce aduce un plus în utilizarea de zi cu zi. 

Prin Ucraina s-a întâmplat ca un magazin online să listeze noua tabletă Lenovo fără a mai aștepta debutul pe canal oficial. Așa că avem primele detalii legate de Yoga Tablet 3-850.

Specificații Lenovo Yoga Tablet 3-850:

– display IPS de 8 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli;

– procesor Qualcomm Snapdragon 210, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD;

– Android 5.1 Lollipop

– versiune cu 4G / LTE și Wi-Fi only, speakere stereo frontale;

– 8 Megapixeli și un senzor integrat în cilindru ce se rotește la 180 de grade;

– baterie de 6200 mAh ce ar oferi autonomie de până la 20 de ore.

Specificațiile sunt modeste, dar prețul urmează a fi sub 200 de dolari, cel mai probabil. Plătești pentru acumulatorul de capacitate mare, standul încorporat, soluția inedită aleasă pentru camera de 8 Megapixeli.

Sursa: Liliputing.com

Categorii: lenovotablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.