Telefoane Mobile

Lenovo a confirmat deja că flagship-ul Lenovo Z6 Pro va fi lansat oficial în data de 23 aprilie. Din ultimele informaţii apărute în presa de specialitate putem spune că acest smartphone arată destul de bine, ia producătorul chinez pare că şi-a făcut temele conştiincios la capitolul cameră foto.

Lenovo Z6 Pro ar urma să fie echipat cu noul ansamblu foto Hyper Vision. Acesta va fi format din 4 senzori capabili să realizeze fotografii cu rezoluţii de până la 100 megapixeli. Senzorul principal va fi unul de 48 Megapixeli cu OIS, iar acesta va fi acompaniat de un altul ultra-wide, de încă unul telephoto şi de un Time of Flight (ToF).

Noul flagship Lenovo va mai include procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 855, un scanner de amprente integrat în display, o baterie de 4000 mAh cu încărcare rapidă la 27W şi (probabil) încărcare wireless şi un sistem nou de răcire (posibil pentru o versiune 5G).

Mai multe detalii vom descoperi peste câteva ore, însă sunt şanse mari ca acest smartphone să nu ajungă oficial în România (în Europa producătorul chinez se axează pe device-urile Motorola Moto).

Sursa: fonearena.com

Categorii: lenovo

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.