Smartphone

Producătorul chinez LeTV lucrează intens pentru lansarea celui mai puternic smartphone de pe piaţă: LeTV LeMax Pro. Conform informaţiilor existente la ora actuală, se pare că LeTV LeMax Pro va fi primul terminal ce va utiliza procesorul Qualcomm Snapdragon 820.

Se aşteaptă ca lansarea acestui telefon să aibă loc în prima lună a anului viitor, iar dacă până acum circulau câteva zvonuri despre specificaţiile sale, în urma unui test realizat în AnTuTu putem confirma majoritatea informaţiilor hardware. LeTV LeMax Pro va dispune de un display de 5.5 inci cu rezoluţie 2K, 4 GB RAM, 64 GB spaţiu de stocare şi va rula Android 6.0 Marshmallow.

Cel mai important aspect al acestui smartphone este dat de procesorul Qualcomm Snapdragon 820. Conform testului realizat în AnTuTu exemplarul utilizat a obţinut un punctaj record de 133.357 puncte. Acesta este cel mai ridicat punctaj obţinut de un device până acum, iar dacă toate aceste informaţii se vor confirma putem spune că LeTV LeMax Pro va fi o adevărată bestie la început de 2016.

LeTV LeMax Pro 3

Specificaţii posibile pentru LeTV LeMax Pro:

  • display IPS LCD de 5.5 inch cu rezoluție 2K (2560 x 1440 pixeli);
  • procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 tactat la 2.2 GHz, Adreno 530 GPU, 4 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare și slot pentru card microSD de până la 32 GB;
  • Android 6.0 Marshmallow;
  • dual-sim, 4G / LTE, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Wi-Fi direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth, A-GPS și GLONASS, jack de 3.5 mm;
  • cameră foto de 21 megapixeli cu autofocus, LED flash şi cameră frontală de 4 megapixeli (probabil cu tehnologie UltraPixel);
  • nu avem informaţii despre baterie, greutate sau grosime.

LeTV LeMax Pro 2

Sursa: gizchina.com