Hardware

Folosesc în această perioadă caniculară aparatul de aer condiționat cel puțin 10 ore în fiecare zi. Este un model care își face treaba suficient de bine din 2009 încoace, dar este cu tehnologie învechită și consumă ceva cam mult. Așa că atunci când mai arunc un ochi pe ofertele la aparate de aer condiționat, recunosc că mă opresc de fiecare dată asupra anumitor modele de la LG.

De ce LG? Fiindcă mi se pare că integrează unele dintre cele mai performante tehnologii, cu compresoare concepție proprie care în unele cazuri primesc o garanție de 10 ani. În plus, eu aș alege un aer condiționat care funcționează mai eficient și iarna, adică unul tip pompă de căldură, fiindcă în anotimpul rece mă încălzesc electric.

În fine, am făcut o introducere mai lungă ca să înțelegeți de ce am ales să scriu azi despre noua gamă de aparate de aer condiționat LG. Primele pe listă ar fi cele din gama Artcool Gallery, cu exponenți în seriile Special și Premium. Acestea pun accent pe design, dar nu uită de eficiența energetică, toate fiind de tip A++/A+.

Revenind la design, aparatele de aer condiționat Arcool Galley au un ecran frontal Full HD de 27 inch, cu ramă din lemn de jur-împrejur. Pe acest display și cu ajutorul aplicației LG ThinQ, utilizatorii pot afișa o gamă largă de conținut, de la imagini simple sau lucrări celebre, la fotografiile preferate din telefon.

Aparate de aer condiționat LG Artcool Gallery

În plus, aparatele de aer condiționat LG Artcool Gallery le permit utilizatorilor să își extindă experiența de diverstiment acasă prin funcția de Mirroring, prin care pot urmări conținutul de pe smartphone direct pe ecranul aparatului de aer condiționat.

În gama extrem de eficientă Dualcool, LG introduce în 2024 noi modele echipate cu compresorul Dual Inverter Heat Pump, care îi permite să funcționeze în orice sezon, având un indice de eficiență energetică UE de A+++. Economiile de energie se mai pot realiza și prin funcțiile inteligente cu care sunt echipate aceste aparate de aer condiționat LG. Există senzor care detectează prezența persoanelor din cameră, iar dacă nu este nimeni acolo, aparatul se oprește automat. De asemenea, funcția de detectare a ferestrelor deschise poate preveni risipa de energie, activând modul de economisire a energiei dacă temperatura din încăpere crește sau scade brusc.

În România, noile modele de aparate de aer condiționat LG din 2024 sunt disponibile la retaileri începând cu luna mai. Pentru mai multe informații privind specificațiile produselor puteți accesa site-ul dedicat.

Categorii: hardwarelg
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Huawei Pura 70 Ultra, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM pentru fotografii și Sony ZV-E10 pentru video.