Arhiva-Video

LG a lansat astăzi trailerul oficial pentru Mobile World Congress Barcelona 2013. În filmuleţul de prezentare, găsim cuvinte ca “premium”, “creativ”, “rapid”, “puternic” sau “profesionist”, lucru ce denotă faptul că LG va prezenta cu siguranţă gadgeturi de calitate superioară cu ajutorul cărora vor încerca să intre în topul producătorilor de telefoane inteligente sau tablete.

Poate cel mai important gadget dintre toate va fi LG Optimus G Pro, smartphone de top cu specificaţii senzaţionale. Informaţiile disponibile până în acest moment spun că vedeta celor la LG va dispune de un display de 5,5 inch HD IPS cu rezoluţie FullHD, procesor quad-core Snapdragon tactat la 1,7 Ghz, 2 GB de RAM, cameră foto de 13 megapixeli + camera pentru apeluri video de 2 megapixeli, LTE, 32 GB memorie internă + suport pentru card microSD, baterie de 3.140 mAh şi Android 4.1 Jelly Bean.

Cu siguranţă LG va lansa mai multe gadgeturi interesante la MWC Barcelona, poate vor veni şi cu o surpriză pentru piaţa tabletelor, acolo unde încă sunt inexistenţi. Până va începe MWC Barcelona 2013, haideţi să vedem trailerul oficial LG pentru acest eveniment.

Sursa: youtube.com